Seloste henkilötietojen käsittelystä Itä-Helsingin Taideseura ry:ssä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 30 artiklan (GDPR) mukainen seloste henkilötietojen käsittelytoimista Itä-Helsingin Taideseura ry:ssä. Hyväksytty seuran hallituksen kokouksessa 22.5.2018.

Rekisterinpitäjä: Itä-Helsingin Taideseura ry, Kalkkihiekankuja 6, 00980 Helsinki

Itä-Helsingin Taideseura ry:n jäsenrekisteriin kuuluvat seuran jäsenet. Henkilö poistetaan jäsenrekisteristä välittömästi jos hän ilmoittaa halustaan erota, tai vuodenvaihteessa jos jäsenmaksut ovat maksamatta kahden viimeisen vuoden ajalta. Poistettuja tietoja ei säilytetä.

Rekisteristä käy ilmi jäsenen nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite ja jäsenyysvuodet. Tiedot on saatu jäseniltä itseltään.

Jäsenrekisterin tietoja käsittelee kaksi henkilöä:

Ylläpitäjä Riitta Astikainen, astikainen.riitta@gmail.com

Tiedottaja Maila Niskanen-Kopio, maila.niskanenkopio@saunalahti.fi

Rekisteriä säilytetään näiden kahden henkilön tietokoneilla, jotka on asianmukaisesti suojattu. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Tietoja käytetään jäsenviestintään. Esimerkiksi jäsentiedotteet, kokous- ja näyttelykutsut ja vuosittain ilmestyvä jäsenlehti Sutinen postitetaan jäsenrekisterin perusteella. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Rekisteröidyllä on oikeus saada itseään koskeva virheellinen henkilötieto oikaistua.

Rekisteröidyllä on oikeus saada itseään koskeva henkilötieto poistetuksi rekisteristä tai kieltää henkilötietojensa käsittely.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä tietosuoja-asetuksen tai muun lainsäädännön vastaisesta

henkilötietojensa käsittelystä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Tämä rekisteriseloste on julkaistu seuran verkkosivuilla www.itahelsingintaideseura.fi, ja se on lähetetty seuran jäsenille jäsentiedotteen liitteenä.