Helteinen kesäkurssi Sasekalla 2018. Tua Mylius matkalla maastoon.

Elina Tammiranta-Summan loppukritiikki Sasekan kesäkurssilla 2018.

Pertti Summan muotokuvakurssi Sasekalla keväällä 2018.

Retki Mäntän Serlachius-museoon Anselm Kieferin näyttelyyn huhtikuussa 2016.

Mäntän vasta avatun Gösta-museon oppaat olivat erinomaisia ja kuulokkeet suureksi avuksi.

Lasten piirustustapahtuma Puotilan meripäivillä 2016. Järjestelyissä mukana mm. Helga Tollander.

Stoan vuosinäyttelyn 2015 ideana oli 20 x 20 cm neliö. Kaikki viikkokurssit osallistuivat, syntyi iso kollaasi.

Tiistaipajan panos neliökollaasiin. Opettajana Krista Kortelainen.

Akvarellikurssi Valamossa 2015.

Stoan aukiolla 2015 järjestettyyn Idän kyläjuhlaan Taideseura osallistui yleisömaalauspisteellä teemalla "Elämyksiä kylästä". Kartonkirullasta, hiilestä ja akryyliväreistä syntyi neljä kookasta taideteosta.

Temperakurssi 2013, opettaja Haruka Kashima.

Taiteiden yö 2012 Eurooppasalissa: Taideseuran maalauspaja lapsille. Tua Mylius seuraa luomistyötä.

PVC-grafiikan kurssi 2012, opettaja Vappu Johansson.

Ryhmänäyttely "Hyvässä seurassa" Kaapelitehtaalla 2011. Opettaja Krista Kortelainen ja Ritva Lumiaho-Pesola.

Kaapelitehtaan näyttelyn teoksia.

Vesiliukoisten tekniikoiden ollaasikurssi kesällä 2010, alkulämmittely opettaja Petri Hytösen johdolla.

Kollaasikurssin tuloksia.

Maalausleiri Kalajoella 2010. Osa kurssilaisista teki maalausretken Ulkokallaan.

Stoan vuosinäyttelyn 2011 ripustus käynnissä. Mittailemassa Matti Koivisto.

Vuosinäyttelyn 2011 juryttäjän Antero Kahilan loppukritiikki. Kirsti Pesari (vas), Anni Sovala ja Maila Niskanen-Kopio tarkkana.