Syksyn uudet tuulet

Sunnuntai 27.8.2017 klo 17:46 - Kirsti Pesari

Oletko selannut kalenteriasi syksyn kurssit mielessä? Et ole ainoa, uskoisin. Olen ollut tohkeissani, kun taideseuran syksy näyttää hyviä merkkejä. Meillä on tarjolla vanhoja tuttuja kursseja öljymaalauksesta akvarelliin ja elävän mallin piirtämisestä työpajoihin.  Olemme saaneet  uusia opettajia vanhojen rinnalle täydentämään  joukkoamme, tuomaan osaamistaan ja innostamaan meitä.  Olemme myös tehneet uusia kurssijärjestelyjä.

Tervetuloa kurssilaiset, kyllä nyt kelpaa! Kannattaa tutkia tiedotetta tarkasti ja ottaa almanakka esiin ja merkitä siihen muu sinua kiinnostava ohjelma.

Haluamme tehdä myös osaamista näkyväksi. Näyttelyt ovat siihen erinomainen tilaisuus. Samoin jos tarvitset harrastuneisuudesta todistusta, sellaista voit pyytää.  Pikku hiljaa aktiivisuudesta koostuu sinulle oma kansio, jota voit ylpeänä esittää.

Harrastus, myös kuvataideharrastus, on  oman tekemisen  lisäksi myös yhdessä tapahtuvaa ja yhteisöllistä. Parhaimmillaan yhdistystoiminta on tavoitteellista; se tuo ympäristöönsä tasa-arvoisuutta, ei sulje pois, tekee näkyväksi myös tekijänsä.  Kuva on viesti.  Hyvä kuva on hyvä viesti. Voit vaikuttaa sen avulla.

Mielestäni kurssien parasta antia ovat palautekeskustelut, joissa jaetaan ajatuksia töistä, opitaan toisilta ja ohjaajalta.

Toimiminen yhteisössä vapaaehtoisena rikastuttaa maailmaa ja tuo iloa.  Tule mukaan rohkeasti toimimaan ja jakamaan iloa muillekin Suomen parhaaksi valitussa kaupunginosassa, Vuosaaressa!

Kesä meni nopeasti. Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia perinteiseen Alkupamaukseen Sasekalle 6.9. klo 18.

Tavataan taas! Kirsti

Avainsanat: taidekurssit, osaaminen, vapaaehtoisuus, tapahtumat