SYKSYN 2017 KURSSIT

Kurssit pidetään taideseuran tiloissa osoitteessa Kalkkihiekankuja 6
kerhotalo Sasekan kellarikerroksessa.

ILMOITTAUTUMINEN ja KURSSIMAKSUT

Viikkokurssien ilmoittautumis- ja maksutiedot löytyvät sivun alalaidasta.

MAANANTAISIN

Öljy- ja akryylimaalaus klo 15–21, alkaen 11.9.

Työskentelyä perinteisellä öljyvärillä, vesiliukoisella öljyvärillä tai akryylivärillä oman valinnan mukaan. Kurssilla maalataan sekä annettuihin tehtäviin että omiin aiheisiin pohjautuen. Materiaali- ja värioppia ja ohjausta annetaan kunkin yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Kurssi on tarkoitettu sekä vasta maalausta aloittaville että jo pidempään harrastaneille, mikä otetaan kurssin ohjelmassa huomioon.
Työskentelyaikaa on klo 15 – 21. Ryhmän koosta riippuen jakautumista iltapäivä- ja iltaryhmiin suositellaan. Opettaja Merja Salonen Di Giorgio on paikalla 8 kertaa klo 16 – 19. Itsenäisesti työskennellään 3 kertaa. Kurssimaksu on 75 €.

TIISTAISIN

Tiistaipaja klo 10–14, alkaen 12.9.

Kurssi on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn tottuneille maalareille, jotka haluavat saada
sekä kritiikkiä että ohjausta kehittyäkseen ja uudistuakseen. Kurssilla maalataan annettuja tehtäviä tai oman aiheen mukaan. Opettaja Katariina Salmijärvi antaa ohjausta ja kritiikkiä 4 kertaa lukukaudessa klo 10 - 13. Kurssi kokoontuu 11 kertaa. Kurssin hinta on 75 €.

Elävän mallin piirustus klo 18–20, alkaen 12.9.

Tällä kurssilla piirretään elävää mallia ja croquis-piirustusta. Kurssikertoja on syyskaudella 11, opettaja Pertti Summa on paikalla 5 kertaa. Kurssin hinta on 85 € sisältäen mallimaksun.

HUOM! Kurssi on muutettu kurssimaksuperusteiseksi, joten yksittäisiä käteismaksuja ei enää peritä.

KESKIVIIKKOISIN

Kokeileva tussikurssi klo 18–20.30, alkaen 13.9.

Kurssilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin tussitekniikoihin ja etsitään omaa ilmaisua kokeilevassa hengessä. Hyödynnettäviä työvälineitä ovat mm. sivellin, sivellinkynä, tussiterä,
itse valmistettava ruokokynä, hammasharja sekä tussiin yhdisteltävät materiaalit kuten akryylit, akvarellit ja rasvaliidut. Lisätietoa materiaalihankinnoista voi kysyä janne.toriseva@gmail.com. Kurssi sopii niin jatkokurssilaisille kuin tussityöskentelyyn aikaisemmin perehtymättömille.
Kurssi kokoontuu 11 kertaa. Opettajana toimii kuvittaja ja sarjakuvantekijä Janne Toriseva. Kurssin hinta on 85 €.

TORSTAISIN

Torstaipaja klo 10-14, alkaen 14.9.

Torstaipaja on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn tottuneille maalareille ja suunnattu erityisesti hajuttomia menetelmiä käyttäville. Opettaja Helka Immonen antaa maalaus-
ohjelman, mutta omiakin projekteja voi työstää. Kurssi kokoontuu 11 kertaa, opettaja
on paikalla opastamassa 4 kertana klo 10-13. Kurssin hinta on 75 €.

Grafiikkaryhmä klo 18 – 21, alkaen 14.9.

Kurssilla työskennellään itsenäisesti ilman opettajaa. Osallistuminen edellyttää aiempaa
kokemusta grafiikan teosta tai grafiikkakurssin käymistä. Tekotapa voi tuntua vaativalta,
mutta on hauskaa ja tekijänsä palkitsevaa! Kurssin hinta on 30 €.

LAUANTAISIN

Akvarellimaalauskurssi klo 10–13, alkaen 16.9.

Kurssi soveltuu jo jonkin aikaa vesivärimaalausta harrastaneille, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita. Kurssilla työskennellään opettaja Elina Tammiranta-Summan kurssisuunnitelman mukaisesti. Omaa oppimista tuetaan teorian avulla. Kurssi kokoontuu seuran kurssitiloissa tai muualla 11 kertaa. Opettaja on paikalla klo 10 - 12.30. Kurssin hinta on 85 €.

ILMOITTAUTUMINEN kaikille viikkokursseille 4.9. mennessä
ja vapaiden kurssipaikkojen tiedustelut:

Hanna-Mari Kanervo, kurssisihteeri.ihts@gmail.com
tai puh. 040 730 4511, mieluiten tekstiviestillä.

KURSSIEN MAKSUTIEDOT

Maksa viikkokurssit eräpäivään 4.9. mennessä seuran tilille FI08 1388 3000 3018 08

Kurssien maksuviitteet ovat:

ma Öljy- ja akryyli 94715

ti Tiistaipaja 5733

ti Elävä malli 5720

ke Tussikurssi 5746

to Torstaipaja 5762

to Grafiikka 5759

la Akvarelli 94566

Jos omistat kaapin, maksa kaappivuokra 5 € kurssimaksun yhteydessä.

HUOM!

Viikkokursseille ilmoittaudutaan kausittain.
Jatkoilmoittautuminen Montun seinällä oleviin listoihin poistuu käytännöistä.

Lyhytkurssien ilmoittautumis- ja maksupäivät ilmoitetaan erikseen Ks. LYHYTKURSSIT.