KEVÄÄN 2018 KURSSIT

Kurssit pidetään taideseuran tiloissa osoitteessa Kalkkihiekankuja 6
kerhotalo Sasekan kellarikerroksessa.

ILMOITTAUTUMINEN ja KURSSIMAKSUT

Viikkokurssien ilmoittautumis- ja maksutiedot löytyvät sivun alalaidasta.

MAANANTAISIN

Öljy- ja akryylimaalaus klo 15–21, alkaen 22.1.

Työskentelyä perinteisellä öljyvärillä, vesiliukoisella öljyvärillä tai akryylivärillä oman valinnan mukaan. Kurssilla maalataan sekä annettuihin tehtäviin että omiin aiheisiin pohjautuen. Materiaali- ja värioppia ja ohjausta annetaan kunkin yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Kurssi on tarkoitettu sekä vasta maalausta aloittaville että jo pidempään harrastaneille, mikä otetaan kurssin ohjelmassa huomioon.
Työskentelyaikaa on klo 15 – 21. Ryhmä jakautuu liukuvasti iltapäivä- ja iltaryhmiin. Opettaja Mari Pihlajakoski on paikalla 8 kertaa klo 16 – 19. Opettaja ohjaa molempia ryhmiä ja välissä on teoriaosuus. Itsenäisesti työskennellään 4 kertaa. Kurssimaksu on 80 €.

TIISTAISIN

Tiistaipaja klo 10–14, alkaen 23.1.

Kurssi on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn tottuneille maalareille, jotka haluavat saada
sekä kritiikkiä että ohjausta kehittyäkseen ja uudistuakseen. Kurssilla maalataan annettuja tehtäviä tai oman aiheen mukaan. Opettaja Katariina Salmijärvi antaa ohjausta ja kritiikkiä 4 kertaa lukukaudessa klo 10 - 13. Kurssi kokoontuu 12 kertaa. Kurssin hinta on 75 €.

Elävän mallin piirustus klo 18–20, alkaen 23.1.

Tällä kurssilla piirretään elävää mallia ja croquis-piirustusta. Kurssikertoja on kevätkaudella 12, opettaja Pertti Summa on paikalla 5 kertaa. Kurssin hinta on 85 € sisältäen mallimaksun.

HUOM! Kurssi on muutettu kurssimaksuperusteiseksi, joten yksittäisiä käteismaksuja ei enää peritä.

KESKIVIIKKOISIN

Kokeileva tussikurssi klo 18–20.30, alkaen 24.1.

Kurssilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin tussitekniikoihin ja etsitään omaa ilmaisua kokeilevassa hengessä. Hyödynnettäviä työvälineitä ovat mm. sivellin, sivellinkynä, tussiterä,
itse valmistettava ruokokynä, hammasharja sekä tussiin yhdisteltävät materiaalit kuten akryylit, akvarellit ja rasvaliidut. Lisätietoa materiaalihankinnoista voi kysyä janne.toriseva@gmail.com. Kurssi sopii niin jatkokurssilaisille kuin tussityöskentelyyn aikaisemmin perehtymättömille.
Kurssi kokoontuu 12 kertaa – 10 kertaa opettajan johdolla ja 2 kertaa itsenäisesti. Opettajana toimii kuvittaja ja sarjakuvantekijä Janne Toriseva. Kurssin hinta on 85 €.

Esite tästä

TORSTAISIN

Torstaipaja klo 10-14, alkaen 25.1.

Torstaipaja on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn tottuneille maalareille ja suunnattu erityisesti hajuttomia menetelmiä käyttäville. Opettaja Helka Immonen antaa maalaus-
ohjelman, mutta omiakin projekteja voi työstää. Kurssi kokoontuu 12 kertaa, opettaja
on paikalla opastamassa 4 kertana klo 10-13. Kurssin hinta on 75 €.

Grafiikkaryhmä klo 18 – 21, alkaen 25.1.

Kurssilla työskennellään itsenäisesti ilman opettajaa. Osallistuminen edellyttää aiempaa
kokemusta grafiikan teosta tai grafiikkakurssin käymistä. Tekotapa voi tuntua vaativalta,
mutta on hauskaa ja tekijänsä palkitsevaa! Kurssin hinta on 30 €.

LAUANTAISIN

Akvarellimaalauskurssi klo 10–13, alkaen 27.1.

Kurssi soveltuu jo jonkin aikaa vesivärimaalausta harrastaneille, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita. Kurssilla työskennellään opettaja Elina Tammiranta-Summan kurssisuunnitelman mukaisesti. Omaa oppimista tuetaan teorian avulla. Kurssi kokoontuu kevätkaudella seuran kurssitiloissa tai muualla yhteensä 12 kertaa – 10 kertaa opettajan johdolla ja 2 kertaa itsenäisesti. Opettaja on paikalla klo 10 - 12.30. Kurssin hinta on 85 €.

ILMOITTAUTUMINEN kaikille viikkokursseille 15.1. mennessä
ja vapaiden kurssipaikkojen tiedustelut:

Hanna-Mari Kanervo, kurssisihteeri.ihts@gmail.com
tai puh. 040 730 4511, mieluiten tekstiviestillä.

KURSSIEN MAKSUTIEDOT

Maksa viikkokurssit eräpäivään 15.1. mennessä seuran tilille FI08 1388 3000 3018 08

Kurssien maksuviitteet ovat:

ma Öljy- ja akryyli 94715

ti Tiistaipaja 5733

ti Elävä malli 5720

ke Tussikurssi 5746

to Torstaipaja 5762

to Grafiikka 5759

la Akvarelli 94566

HUOM! Kaappien vuokrauskäytäntö on muuttunut: kaappivuokran korvaa KAAPPIPANTTI. Jos hallussasi on kaappi, maksa kaappipantti 20 € viitenumerolla 5788.
Pantti palautetaan, kun luovut kaapistasi.

Jäsenmaksun viite, ks. sivulta "Jäseneksi"

HUOM!

Viikkokursseille ilmoittaudutaan kausittain.
Jatkoilmoittautuminen Montun seinällä oleviin listoihin poistuu käytännöistä.

Lyhytkurssien ilmoittautumis- ja maksupäivät ilmoitetaan erikseen Ks. LYHYTKURSSIT.