avajaiskutsu.pdf
avajaiskusu.jpg
..
JULISTE .pdf

Itä-Helsingin taideseura on varannut Tamminiemestä taidekahvila
Villa Tomtebonkoko kesäkuuksi 2017. Tarkoituksena on perinteisen
vuosinäyttelyn lisäksi - ja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi - järjestää toinen näyttely lukuisten Helsingin kesävieraiden iloksi! Näyttelyn teema on suomalainen (mielen)maisema - kaikki tekniikat tervetulleita.

JÄSENTIEDOTE 3 / 2017 ON ILMESTYNYT (klikkaa pdf)

Maalauskurssi Seurasaaren luonnossa 17.-18.6.2017

Työskentelyä ulkona luonnossa alkukesän valoa ja värejä havainnoiden. Molempina päivinä maalataan kaksi maalausta samasta kohteesta aamu- ja iltapäivän valoissa.

Kurssi sopii aloittelijoille ja edistyneille. Myös yksilöllistä ohjausta.HUOM! Säätila huomioiden maalataan tarvittaessa sisätiloissa.

Opettajana toimii taidemaalari, FM Helka Immonen. Kurssi kokoontuu lauantaina ja sunnuntaina, kellonajat ja kokoontumispaikka tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan!kurssisihteeri.ihts@gmail.com tai tekstiviestillä 040 730 4511.
Kurssin hinta on 70 €. Kurssimaksu 1.6. mennessä tilille FI08 1388 3000 3018 08, viite 12166.

ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ

Puheenjohtajan BLOGI avattu!
Käy tutustumassa ajankohtaisiin aiheisiin.

Kesällä maalaamaan!

Lähde mukaan Kalajoen maisemiin tai nauti kotoisen Vuosaaren näköaloista. Tutustu kesäkursseihimme ja varaa paikkasi ajoissa!

Sutinen 2016 on ilmestynyt

SASEKAN PYSÄKÖINTISÄÄNNÖT MUUTTUNEET

Sasekan pysäköintipaikkojen haltija, Keskisen rannan pysäköinti, on tehnyt sopimuksen Q-Parkin kanssa alueen valvonnasta.

Sopimuksen mukaan kaikki paikat ovat rajoitettu kolmen tunnin pysäköintiin, ympäri vuorokauden (lukuun ottamatta erikseen vuokrattuja ja merkittyjä paikkoja Musiikkiopistolle). Sasekan
asiakasparkkipaikalla edellytetään vain ja ainoastaan pysäköintikiekon käyttöä. Seuran
omalla pysäköintitunnuksella ei uudessa tilanteessa siis enää pysäköidä. Jos kurssi kestää yli kolme tuntia, kannattaa sen lisäksi että kääntää pysäköintikiekkoa, myös siirtää autoa. Mikäli muita vapaita paikkoja ei ole, kannattaa peruuttaa ja ajaa auto uudelleen samaan paikkaan hieman eri asentoon.
(Joskus valvojat kuvaavat renkaan asentoa parkkikiekon lisäksi.) Pysäköintivirhemaksu on kova, emmekä halua jäsenten saavan yhtään sellaista.

Alueella on uudesta käytännöstä kertovat ilmoitustaulut.

ITÄ-HELSINGIN TAIDESURAN uusi liivi

Meillä on nyt logoilla varustetut liivit tempauksiin ja tapahtumiin, joihin osallistumme. Järjestäjäpuolen tekijöinä erotumme ja meidät tunnistaa.

Kuva: Riitta Astikainen

YLEISTÄ INFOA

Maalaustarvikeliikkeiden edullisia tarjouksia ja seuran jäsenalennuksia kannattaa hyödyntää.
Näitä liikkeitä ovat ainakin:

Columbuksen Suomalainen Kirjakauppa, Farbe Oy, Tempera, Giotto ja Snow White.
Lisäksi kehystysliikkeitä: Ars Longa ja Life Art Oy

Ilmoita sähköpostiosoitteesi

Jos sinulla on sähköpostiosoite, joka ei vielä ole seuran tiedossa,
ilmoita se Riitta Astikaiselle, ihts.talous@gmail.com.

Huom! Näyttelyilmoituksia

saattaa löytyä Ajankohtaista-sivun alasivulta "Näyttelyilmoituksia yms."

(hiireile vasemman palkin ylinpään ruutuun ja klikkaa alaotsikkoa, jos

kiinnostaa).