Kurkistus kesään: ajankohtaista nyt

Keskiviikko 29.3.2017 - Kirsti Pesari

Kesäajan myötä silmä etsii päivittäin uusia havaintoja kevään etenemisestä  ja valon vaikutuksesta. Luonnossa maalaaminen ja piirtäminen rentouttavat ja virkistävät. Siispä sivellin tai kynä käteen ja liikkeelle!

Millaisesta taideharrastamisesta sinä unelmoit? Seurana koetamme unelmoida kanssasi ja auttaa sinua toteuttamaan tavoitteitasi. Kuinka hyvin kurssien ja tapahtumien järjestämisessä olemme onnistuneet, sen päättävät  jäsenemme. Toiminta  kiinnostaa kyllä runsaasti. Siitä kertoo huikeat yli 100 000 kävijää kymmenessä vuodessa kotisivuillamme!   Kävijäpiikki asettuu vuoden loppuun, jolloin etsitään kursseista uutta tietoa. Toivomme, että  sivuilla  vierailija on löytänyt etsimänsä tiedot helposti ja innostunut löytämästään. Jos ei näin onnekkaasti ole käynyt, toivomme saavamme palautetta, jotta voimme edelleen kehittyä toiminnassamme. Kaikenlaiset ideat vievät eteenpäin.

Nyt ajankohtaista on ilmoittautuminen kesän kursseille Kalajoelle ja Vuosaareen Sasekalle.   Juuri nyt voit myös ilmoittautua mukaan Tomtebon taidekahvilan näyttelyyn Suomalainen mielenmaisema, joka pidetään 6.6. – 6.7. Seurasaaren kupeessa. Unelmoimme myös  paripäiväisestä lyhytkurssista Seurasaaressa kesäkuussa. Kiinnostaisiko sellainen vai jääkö unelmaksi?

Alueellinen kulttuurityö kaupungin kanssa tulee itähelsinkiläisiä lähelle. Oman alueen kehittäminen on mahdollista myös taiteen keinoin. Ideoita kuunnellaan ja  kulttuurikeskukset auttavat niiden toteuttamisessa. Silloin tällöin minulta on kyselty mahdollisuudesta myydä omia töitään. Ihmisen mittainen Vuosaari -tapahtuma järjestetään pe 12.5. klo 14-18 Mosaiikkitorilla ja Vuotalon aulassa. Siellä on myös toiminta- ja myyntipisteemme. Tule osallistumaan taidekirppikseemme ja piirustustapahtumaan. Tarkoitus on antaa kaikille mukavia kokemuksia, kerätä kehittämisehdotuksia  ja lisätä alueellista osallistumista.

Montun siivospäivänä 10.5. on erinomainen mahdollisuus siivota Montun lisäksi myös töitään Taidekirppikselle.

Tuuletetaan seuramme puolesta!

toivoo Kirsti

Avainsanat: tapahtuma, kesäkurssi, näyttely, Kalajoki, Vuosaari, Tomtebo, taidekirppis